Menu

Gyprocwerken

Bent u een woning aan het renoveren? Vragen de kinderen een eigen kamer waar ze kunnen studeren? Wilt u eindelijk die ene kamer opsplitsen in twee aparte ruimtes? Of wilt u de zolder verder afwerken of een nieuw verlaagd plafond hangen?

Speedcolor lost deze karweien voor u op met het perfecte materiaal. Onze Gyproc-systemen lenen zich dan ook uitstekend voor allerhande doeleinden. Een hellend dak en plafond werken wij af met het Metal Stud- of het PlaGypsysteem. Aan deze twee Gyproc-plafondsystemen zijn diverse voordelen verbonden:

  • Rechtstreeks bevestigen op de bestaande structuur, verlaagd ophangen of zelfs (in geval van Metal Stud) vrijdragend plaatsen
  • Past zich aan elke situatie aan
  • Een snel systeem (de profiel-draagstructuur wordt zeer snel geplaatst en omdat het Gyproc-systeem een 'droog' systeem is, hoeft u ook geen maanden te wachten vooraleer u de ruimte in gebruik kunt nemen)
  • Gemakkelijk om leidingen en spots in te bouwen of extra isolatiemateriaal aan te brengen in het systeem.

In plaats van met metalen profielen kunnen wij natuurlijk ook werken op een houten regelwerk dat wij op de bestaande constructie aanbrengen.

Voor de muurbekleding kunt u kiezen om een voorzetwand te plaatsen, de platen te kleven of om op een houten regelwerk te werken. De drie systemen maken een even mooie afwerking mogelijk. In onze voorzetwand integreren wij bovendien gemakkelijk isolatiemateriaal of elektrische leidingen. Onregelmatigheden in oud metselwerk vangen wij zonder probleem op wanneer wij de pyproc-platen met L-gips bevestigen. En om een ruimte in twee op te delen, maken wij natuurlijk gebruik van het Metal Stud-systeem. 

Wij staan steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie. Aarzel dus niet ons te contacteren.

 

Back to Top