contacteer ons

Bekaertlaan 7
3650 Dilsem – Stokkem ( Lankklaar )
België - Ligging
Tel.: 089 65 90 95
Gsm: +32 (0) 89 65 90 95
Fax: +32 (0) 89 65
info@speedcolorbvba.be
BTW BE0475 391 852

Kwalitatief schildersbedrijf?
PEPPE & ZN uit Dilsen-Stokkem
is uw vakman

PEPPE & ZN is een allround professioneel schildersbedrijf uit Dilsen-Stokkem (Limburg). Zowel bij particuliere als zakelijke opdrachtgevers hebben wij een uitstekende reputatie dankzij ons vakmanschap en onze grote klantbetrokkenheid. Wij voeren uw schilderwerken, wand- en vloerbekledingen uit met de meeste zorg en vakbekwaamheid.

Schilderwerken

U wilt een woning, een kantorencomplex, een appartement of een ander werk aan de binnen- en/of buitenzijde laten schilderen? Dan bent u bij PEPPE & ZN aan het juiste adres. Wij beschikken over vakkundig personeel dat - in overleg met u - een uitstekend eindresultaat neerzet. Wij zijn tevens gespecialiseerd in meubellakkerij en spuitwerken in mat tot hoogglans en structuurlak, van lichte beits tot donkere beits en vernissen.

Groot assortiment

In onze winkel bevindt zich een mengmachine zodat wij de gewenste verf onmiddellijk kunnen aankleuren. Bovendien hebben wij alle soorten verf (acryl, latex en lakken) van het merk Sigma, Histor en de nieuwe collectie van Histor One ruim in voorraad. Bij aankoop van 3 verfmerken geniet u van een korting van 30%. Wij hebben alle benodigdheden om schilder- en behangwerken uit te voeren ruim in voorraad.

Persoonlijk advies

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor behangwerken. In onze winkel in Dilsen-Stokkem (Limburg) vindt u ongetwijfeld het behang van uw dromen: van Arte tot Flamant en van glasweefsel tot variovlies. Renoveerders helpen wij graag met hun gyprocwerken, maar ook voor vloerwerken bent u bij PEPPE & ZN aan het juiste adres.

Contact

Zoekt u een professioneel schildersbedrijf in Limburg? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.